Hyra cykel

Fatbike Adventures hyr ut fatbikes till privatpersoner, företag, föreningar och andra grupper.

Under sommarhalvåret utgår cykling från Sandön där ni kontaktar oss för att boka cyklar och eventuell guidning samt förtäring i förväg. Kontakta oss via vår Facebooksida, e-post info@fatbikeadventures.se eller ring 0706407529.


Fatbike Adventures har flera fatbikes för vuxna i olika storlekar, en juniorcykel för barn från 7 år samt en barncykel för barn från 5 år. Är ni ett större sällskap som vill ha guidning på så kan Fatbike Adventures ordna detta mot en guidekostnad. En guidning måste förbokas. Om möjlighet finns kan en guidning ske med kort varsel men kan inte garanteras.


Sandön skiljs från fastlandet via Tjuvholmssundet som är cirka 100 meter brett. Fatbike Adventures kan ordna transport över sundet för den som vill börja cykelturen i början av Sandön. Luleå kommun har även roddbåtar som går att låna. Fatbike Adventures kan vid speciella evenemang transportera cyklar till fastlandet.


I cykelhyran ingår förutom cykeln även hjälm och cykelverktyg samt en liten pump. I samband med uthyrningen ska ett hyreskontrakt fyllas i där kunden måste legitimera sig.


Price list (2020-2021)

Bike rental 50

Guide 2.5h 125

Guide 4h 175€


We offer a selection of fika and hot food on the tours

Coffe/tea & fika 8€

Hot food 25€


We also do custom bike rides

Please contact us for more information and prices


Prislista (2020-2021)

Cykelhyra 500 SEK

Guide 2.5h 1250 SEK

Guide 4h 1750 SEK


Ni kan välja att köpa till fika eller mat att ta med på turen

Kaffe/te & fika 80 SEK

Mat 250 SEK


Vi gör även anpassade cykelturer efter kundens önskemål

Vänligen kontakta oss för mer information och priser