FATBIKE
Hyra cykel

Fatbike Adventures hyr ut fatbikes till privatpersoner, företag, föreningar och andra grupper. Vi anordnar även företagsevenemang som till exempel Teambuilding och After Work.


Under sommarhalvåret utgår cykling från Sandön där ni kontaktar oss för att boka cyklar och eventuell guidning samt förtäring i förväg.


Under vinterhalvåret finns vi på Gultzauudden precis utanför stan, med isvägen runt knuten.


Kontakta oss via vår Facebooksida, e-post info@fatbikeadventures.se eller ring eller sms:a 070-666 54 13


Fatbike Adventures har flera fatbikes för vuxna i olika storlekar och även ett par cyklar som fungerar bra för yngre cyklister från 140-150 cm. Är ni ett  sällskap som vill ha guidning på så kan Fatbike Adventures ordna detta mot en guidekostnad. Såväl cykelhyra som guidning måste förbokas för att säkerställa tillgängligheten.


Sandön skiljs från fastlandet via Tjuvholmssundet som är cirka 100 meter brett. Fatbike Adventures kan ordna transport över sundet för den som vill börja cykelturen i början av Sandön. Luleå kommun har även roddbåtar som går att låna. Fatbike Adventures kan vid speciella evenemang transportera cyklar till fastlandet.


I cykelhyran ingår förutom cykeln även hjälm och cykelverktyg samt en liten pump. I samband med uthyrningen ska ett hyreskontrakt fyllas i där kunden måste legitimera sig.


Prices for Fatbike rentals

1 day Fatbike rental - SEK500 / €50

Over night, 24 hours, - SEK 800 / €80

Weekly rental - SEK1250 / €125

Guided tours - add SEK500 /€50 per hour


We also do custom bike rides. Please contact us for more information and prices


Prislista för Fatbike-hyra 

1 dags Fatbike-hyra - SEK500

1 dygn, 24 timmar - SEK800

Veckohyra - SEK1250


Gudade turer - addea SEK500 per timme


Vi gör även anpassade cykelturer efter Era önskemål. Vänligen kontakta oss för mer information och priser