Info

HEM >> INFO

INFO

Fatbike Adventures hyr ut fatbikes till privatpersoner, företag och föreningar året om. Fatbike Adventures startade i mars 2016. Delägare i bolaget är Roger Blom, Pierre Ringbjer och Anders Appelgren, samtliga från Luleå.

 

Sommaren 2017 kommer cyklarna finnas till uthyrning på Sandön vid havsbadet Klubbviken. Fatbike Adventures har ett samarbete med Klubbvikens Havsbad som sköter uthyrningen. Cyklarna finns alldeles i anslutning till Klubbvikens fina strand och restaurang.

 

Det går bra att förboka cyklar men även att hyra direkt på plats. Mer om cykeluthyrningen samt aktuella priser och rabatter hittar ni under rubriken Hyra cykel.

 

Vi har mycket god kännedom om Sandön och kan vid önskemål guida sällskap som vill cykla på Sandöns fantastiska stränder och vackra naturstigar. För den som själv vill ge sig ut på en cykeltur så kan vi tipsa om de bästa stigarna och platserna att besöka på ön.

 

Det går dagliga turbåtar till Klubbviken, mer info om detta finns på www.klubbviken.se Där finns även info om mat, logi och andra nöjen.

 

Fatbike Adventures är ett aktiebolag och har f-skatt.

Foto: Bikelifeinswedishlapland.com

Foto: Linda Wikström

ADRESS:

Norra strandgatan 23, 972 39 Luleå

Telefon: +46 70 640 75 29

E-post: info@fatbikeadventures.se

Följ och gilla oss på

Facebook

Instagram