Hyra cykel

HEM >> HYRA CYKEL

SÅ HYR DU

Fatbike Adventures hyr ut fatbikes till privatpersoner, företag, föreningar och andra grupper.

Under sommarhalvåret utgår cykling från Sandön där ni kontaktar oss för att boka cyklar och eventuell guidning samt förtäring i förväg. Kontakta oss via vår Facebooksida, e-post info@fatbikeadventures.se eller ring 0706407529.


Fatbike Adventures har flera fatbikes för vuxna i olika storlekar, en juniorcykel för barn från 7 år samt en barncykel för barn från 5 år. Är ni ett större sällskap som vill ha guidning på så kan Fatbike Adventures ordna detta mot en guidekostnad. En guidning måste förbokas. Om möjlighet finns kan en guidning ske med kort varsel men kan inte garanteras.


Sandön skiljs från fastlandet via Tjuvholmssundet som är cirka 100 meter brett. Fatbike Adventures kan ordna transport över sundet för den som vill börja cykelturen i början av Sandön. Luleå kommun har även roddbåtar som går att låna. Fatbike Adventures kan vid speciella evenemang transportera cyklar till fastlandet.


I cykelhyran ingår förutom cykeln även hjälm och cykelverktyg samt en liten pump. I samband med uthyrningen ska ett hyreskontrakt fyllas i där kunden måste legitimera sig.Priser 2018-2019


Vuxen (Adault)

Halvdag (half day, maximum 3 h) 300 kronor.

Heldag (Full day) 400 kronor

Kontakt: 0706407529

Vid önskemål om längre tider - kontakta oss.Guidning

Priser guidning - kontakta oss


 

ADRESS:

Norra strandgatan 23, 972 39 Luleå

Telefon: +46 70 640 75 29

E-post: info@fatbikeadventures.se

Följ och gilla oss på

Facebook

Instagram